image1 image2 image3 image4

Groepen 
"De basis van onze vereniging"

JongNL werkt volgens een methodiek waarin, naast spelpijlers, leeftijdsgroepen centraal staan. We onderscheiden de volgende leeftijdsgroepen:
- Maxioren; 
- Junioren;
- Senioren. 

Iedere leeftijdsgroep kent zijn eigen spel, gebaseerd op de leeftijdskenmerken en de daaruit voortvloeiende spel-interesses. De activiteiten die afdelingen en Jong Nederland Limburg organiseren, zijn toegespitst op deze groepen. Op de volgende dagen draaien onze groepen hun wekelijkse bijeenkomst:

maandagavond  18:30-19:30 Aspiranten2016 (nieuwe groep, start per 31-10-2016)
maandagavond  18:30-20:00 Aspiranten2015 (maxiorengroep)

dinsdagavond    18:30-20:00 Goet Foud (juniorengroep)
dinsdagavond    18:30-20:00 Incognito (juniorengroep)

woensdagavond 19:30-21:00 Kick-Off (seniorengroep 16+)
woensdagavond 19:30-21:00 Boeieh (seniorengroep 16+)

donderdagavond 19:00-20:30 Ask.JongNL (juniorengroep)
donderdagavond 19:30-21:00 B.G.A. (Seniorengroep 16-)

Groepsbijeenkomsten
"een gezellige vaste avond in de week"

In verband met weers- of organisatorische omstandigheden kunnen programmas gewisseld of gewijzigd worden, maar meestal vinden alle groepsbijeenkomsten plaats in onze Blokhut aan de Breestraat 11 te Maasbree. Hou hier aub rekening mee. Trek tijdens de groepsbijeenkomsten kleding aan die vuil mogen worden en tegen een stootje kunnen.

De kinderen van de groepen tot de brugklas worden een kwartier voor aanvang van de groepsbijeenkomst opgehaald bij de glasbak op de Zangesweg. Diegene die zelfstandig naar de Blokhut komen verzoeken we niet eerder dan de aanvang van de groepsbijeenkomsten aanwezig te zijn. Dit zodat de leiding ongestoord de groepsbijeenkomsten kunnen voorbereiden.

JongNL Maasbree heeft een Wettelijk Aansprakelijkheidsverzekering (WA), een Ongevallen Verzekering (OV) en een Bestuur Aansprakelijkheidsverzekering (BA). Deze verzekeringen zijn van toepassing binnen het verantwoordelijkheidstijdstip van JongNL Maasbee. Onze verantwoordelijkheidtijdstip is vanaf aanvang van de groepsbijeenkomst tot einde groepsbijeenkomst. Diegene die opgehaald en teruggebracht worden naar de ophaalplaats (Zangesweg), zolang er toezicht is van een van onze leiding onder onze verantwoordelijkheid. Onze verantwoordelijkheid houdt ook op indien een lid vrijwillig (zonder toestemming van de leiding) de groepsbijeenkomst verlaat. In alle andere gevallen neemt de leiding contact met de ouders/verzorgers op.
Hebt u nog vragen over de verzekering, dan kunt u terecht bij het bestuur van Stichting JongNL Maasbree. Hebt u vragen over de groepsbijeenkomsten, neem dan contact op met iemand van de groepsleiding, of de 
desbetreffende groepsco├Ârdinator.