image1 image2 image3 image4

Senioren

Zoals de naam al doet vermoeden zijn de seniorengroepen onze oudste drie groepen. Vanaf de 2e klas op de middelbare school noemen we de groepen Senioren. De leden blijven doorgaans lid tot het grootste gedeelte van de groep 18 jaar is. Over het algemeen zijn dit hechte groepen en ze bestaan uit JongNL enthousiastelingen. In het laatste jaar dat de groepen bestaan kunnen de leden stage lopen als leiding. Veel oud-leden zijn al doorgegroeid tot leiding en beleven op deze manier nog altijd veel plezier bij JongNL.

Kampvuur

Aangezien de senioren hechte groepen zijn welke al van alles wat hebben meegemaakt bij JongNL ondernemen zij de meest uitdagende activiteiten. De programma's bestaan uit ideeƫn van leden en leiding samen. De leiding zorgt ervoor dat de leden op een verantwoorde en veilige manier allerlei ruige activiteiten kan ondernemen. Enkele voorbeelden zijn hikes en survivals. Naast deze intensieve activiteiten zijn er ook gezellige avonden zoals de zogenaamde "knabbel en babbel" waarbij er gezellig wordt gekletst.

De Senioren groepen hebben een eigen leeftijdscoƶrdinator: Doree Linders . Je kunt Doree bereiken via:06-8115.1611 of via  Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.