image1 image2 image3 image4

De Blokhut

"Een eigen luxe accomodatie aan natuurgebied De Breukerheide."

Jong Nederland Maasbree maakt gebruik van haar eigen gebouw, "De Blokhut" genaamd. Dit gebouw ligt ongeveer 1Km van het centrum van Maasbree (gem Peel en Maas) aan de rand van een groot bosgebied De Breukerheide. Bij het gebouw behoort een kampeerterrein, en een sportveld van maar liefst 1 hectare. Tevens is er een veilige kampvuurplaats. Verder is de blokhut uitgerust met breedband internet waar draadloos gebruik van kan worden gemaakt.

Het gebouw zelf bestaat uit een: Stafruimte, Keuken, Seniorenlokaal**, Bestuurskamer* fourageruimtes* en groepsbergingen*, twee zalen, (Junioren- en Maxiorenlokaal) waarvan een met openslaande deuren naar het terras & sportveld. Een ruime dames- en herentoilet met douches, en een geheel aangepaste mindervalide toilet met douche. De Blokhut is geschikt om te overnachten en voldoen aan deeisen die daar door de overheid aan zijn gesteld.

Onze Blokhut is in het bezit van het "Internationaal Toegankelijkheid Certificaat" en werd toegekend door het Projectbureau Toegangkelijkheid (PBT). Dit wil zeggen dat onze blokhut geheel rolstoelvriendelijk is. In de schoolvakanties en in het weekenden kan de Blokhut gehuurd worden voor jeugd- en jongeren activiteiten, kampen en bivakken, cursussen en andere bijeenkomsten.