image1 image2 image3 image4

Sponsor Worden?

"Ik wil JongNLmaasbree graag sponsoren, wat zijn de mogenlijkheden?"

Op een speelse, vrolijke, avontuurlijke en uitdagende manier leren kinderen omgaan met elkaar en met anderen. Mede dankzij de inzet van vele vrijwilligers kan Jong Nederland Maasbree deze activiteiten blijven ontplooien in ons eigen clubgebouw, op toernooien met andere afdelingen of in de natuur.  

Het zijn ook deze zelfde vrijwilligers die, met eigen inzet, de exploitatie en onderhoud van ons clubgebouw, de Blokhut, mogelijk maken. Mede hierdoor is Jong Nederland Maasbree na al die jaren nog steeds een gezonde, jonge, springlevende vereniging binnen en buiten de Maasbreese gemeenschap.  

Om de kinderen van Maasbree te laten spelen voor nu en voor de toekomst, zijn we in 2009 een duurzame fondsenwerving gestart teneinde deze vereniging ook financieel gezond te houden.  

Wat bieden wij;  

  • Een full collor kunststof reclamebord, afmetingen [60x40 cm] met logo, bedrijfsnaam of reclameboodschap in een groep van dergelijke borden op de gevel van de Blokhut in Maasbree.  

  • De zelfde reclameboodschap, gesteld als hierboven, op een bord in de grote zaal van de Blokhut. 

  • Bedrijfsnaam en advertenties in alle jaarprogrammaboekjes (16 edities jaarlijks) van alle groepen, in de nieuwsbrieven (4 edities jaarlijks) en in de zomerkampgids (1 keer per jaar). 

  • In de huurcontracten van de Blokhut zullen huurders worden geadviseerd inkopen en activiteiten bij onze sponsors te doen. 

  • Van de nieuwsbrieven en de zomerkampgids ontvangt de sponsor, indien gewenst, een exemplaar. 

  • Voor elke bijzondere activiteit van Jong Nederland Maasbree ontvangt de sponsor vrijblijvende VIP-uitnodiging. 

  • De sponsoring wordt aangegaan met een vastgestelde looptijd middels een duidelijk contract voor een bedrag van minimaal € 100,- per jaar. 

 

Bent U geintereseerd in het sponsoren van onze vereniging? Zeer graag zelfs! Voor meer informatie over sponsoring of een afspraak hierover, kunt U contact met ons opnemen via  Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. .