image1 image2 image3 image4

Aspiranten2016

JongNL Maasbree start een nieuwe groep!

Het is inmiddels oktober en dat betekend dat het nieuwe JongNL-seizoen alweer enkele weken loopt. Traditiegetrouw wordt er ook weer een nieuwe groep gestart na de Herfstvakantie: De Aspiranten 2016. Het Groepsbestuur is met de leiding inmiddels het opstarten aan het voorbereiden.

De allereerste bijeenkomst zal plaatsvinden op maandag 31 oktober 2016. Alle jongens en meisjes 8/9 jaar (groep 5) uit Maasbree zijn hiervoor uitgenodigd! We starten deze avond om 18:30 uur en je mag dan zelf komen kijken en beleven hoe leuk JongNL is! We gaan ons dan anderhalf uur vermaken met allemaal hele toffe en gezellige activiteiten in en rondom de blokhut van JongNL Maasbree. Het is het makkelijkste als je dan even gebracht kunt worden door je ouders. Om 19:30 sluiten we deze avond af en kun je weer opgehaald worden.

JongNL is een vereniging waar jongens en meisjes vanaf 8 jaar (groep 5) elke week bij elkaar komen om leuke dingen te doen. Welke leuke dingen, zul je wel denken? Nou, enkele voorbeelden zijn knutselen, spellen, sporten, speurtochten, schminken en bosspellen. Naast de wekelijkse bijeenkomsten gaat elke groep twee keer per jaar een weekendje weg. Ook gaan we in de grote vakantie met alle andere groepen samen een week op Zomerkamp. En dat is altijd spannend en keigaaf, want we amuseren ons dan een week lang in een ander dorp.

Vanaf 7 november 2016 zullen de groepsbijeenkomsten wekelijks plaatsvinden op de maandagavonden van 18:30-19:30. In de loop van het dit jaar mogen jullie nadenken over een toffe naam. Volgend jaar mogen jullie dan een eigen groepsnaam kiezen en dat is elk jaar toch wel spannend!

Ouders let goed op! De leden onder de 12 jaar zullen gedurende het (winter-) seizoen niet door de leiding worden opgehaald en teruggebracht. Het is de bedoeling dat u uw kind zelf brengt en haalt. U kun eventueel met andere ouders afspreken om samen te brengen en te halen.

Heb je zin om mee te doen? Kom dan op maandag 31 oktober naar onze blokhut! Heb je nog vragen? Laat je ouders dan een mail sturen naar Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. of kijk op www.jongnlmaasbree.nl!

Groetjes, JongNL Maasbree

Leiding

De leiding van de nieuwe groep wordt Hans Teeuwen, Hanneke Tomlow, Christa Kempen, Ilse Grutters en Dion Thijssen.

De groepbijeenkomsten zullen gaan plaatsvinden op maandagavond van 18:30-19:30. De leiding is bereikbaar via  Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. .
Voor overige vragen en vragen over het opstarten van de groep, kunt U zich wenden tot onze Maxiorenco√∂rdinator via  Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.